+31 (0)6 27110262       sandra.bonestroo@sbconsaletancy.nl
Visie

 

Ik word gezien als een waardevolle bron om mensen naar de juiste ideeën en in de juiste richting te leiden. Ik breng visie. Ik geef leiding door het presenteren van intelligente alternatieven. Ik zoek ruimte om strategieën en scenario's voor de toekomst te ontwerpen en om telkens weer verrassende nieuwe oplossingen voor oude problemen te vinden.

Ik gedij op het feit dat ik de wereld om mij heen aansteek met mijn enthousiasme richting een gemeenschappelijke visie. Ik creëer niet alleen teams, maar inspireer, motiveer en leid deze ook in de richting van kansen. Omdat ik boven alles waarde hecht aan visie en relaties, zie ik de toekomst al wanneer anderen nog vastzitten in het verleden of in de huidige crisis. Ik heb de neiging om heel realistisch zijn, waarbij ik het grootste deel van mijn visie samenstel uit de huidige situatie.

Ik leid met een lange termijn visie, gecombineerd met creatieve oplossingen voor alle problemen. Ik bouw teams en systemen. Mijn strategie is het aantrekken van anderen tot mijn visie en het cultiveren van de kernwaarden in anderen.


Samen zorgen wij ervoor dat wij de optimale koers varen 

Mijn doelstellingen
  • Meer intrinsieke betrokkenheid creëren 
  • Werkplezier vergroten
  • Zelfbewustzijn & zelfverantwoording bewerkstelligen
  • Dat elk mens leert luisteren naar hart en ziel, naar eigen gevoel en daarbij authentiek aan zichzelf blijft
  • Persoonlijke en zakelijke groei en ontwikkeling
  • Rekening houden met de Sustainable Development Goals (SDG's), Maatschappelijk Verantwoord, Circulair en Duurzaam Ondernemen
  • Stimulering van persoonlijk leiderschap en zelfvertrouwen 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te horen wat ik voor u en uw bedrijf kan betekenen.


Contact opnemen