+31 (0)6 27110262       sandra.bonestroo@sbconsaletancy.nl
Sandra Bonestroo

Persoonlijkheid

Trefwoorden: assertief, authentiek, hartelijk, contactgericht, eigenzinnige denker

Ik ben een ‘persoonlijkheid’ met een open uitstraling, hartelijk, verbaal sterk en assertief. Ik zet mij in voor hogere doelen, voor idealen. Ik ben een pionier, rebels en eigenzinnig. Aan de ene kant serieus en nuchter, tegelijkertijd heb ik een goed ontwikkeld gevoel voor humor. Ik durf mij kwetsbaar op te stellen en ik ben authentiek. Ik houd van mensen met diepgang, mensen die oorspronkelijk en echt zijn, als een weerspiegeling van mijn eigen wijze van Zijn.


Leiderschap

Ik leid door brainstormen, innovatie, strategisch denken en bedenken van effectieve strategieën. Ik leid door uithoren en voorzie in cruciale antwoorden voor ernstige of zorgwekkende situaties. Mijn strategie is om terughoudend te zijn, alles goed te observeren om vervolgens toe te werken naar een persoonlijk begrip van de gegeven situatie of probleem. Vanuit dit persoonlijke begrip ben ik in staat met wijze oplossingen en effectieve strategieën te komen.

Ik waardeer duidelijkheid en openhartige discussie. Ik houd ervan om mensen en dingen in beweging te brengen.

Ik ben intuïtief in mijn denken en handel vanuit liefde. Ik vertrouw op spontaniteit. Ik handel over het algemeen zonder veel nadenken of twijfel. Ik neig er naar om snel beslissingen te nemen op basis van hoe de dingen en situaties aanvoelen.

Ik wil graag de details van situaties en problemen begrijpen. Effectieve beslissingen worden ondersteund door analyse van overeenkomsten en verschillen. Nul verspilde beweging, nul verspilling van middelen, nul verspilde moeite; dit is wat ik nastreef. Ik laat graag iets na. In systemen, nieuwe en innovatieve producten.


Volg mijn hart

'Beter gevallen dan nooit gesprongen...' (naar Stef Bos, album: In een ander licht) 

Alle aspecten waar mijn hart ligt komen met het directeurschap samen: vrijheid, zelfstandigheid, omgang met mensen, luisteren naar elkaar, creatief (mee)denken in mogelijkheden, de uitdaging aangaan en aandragen van oplossingen. Samenwerken met medewerkers en klanten die open durven te staan voor opbouwende kritiek, veranderingen en bereid zijn daar samen aan te werken om tot een mooi resultaat te komen.

Mijn doelstellingen
  • Meer intrinsieke betrokkenheid creëren 
  • Werkplezier vergroten
  • Zelfbewustzijn & zelfverantwoording bewerkstelligen
  • Dat elk mens leert luisteren naar hart en ziel, naar eigen gevoel en daarbij authentiek aan zichzelf blijft
  • Persoonlijke en zakelijke groei en ontwikkeling
  • Rekening houden met de Sustainable Development Goals (SDG's), Maatschappelijk Verantwoord, Circulair en Duurzaam Ondernemen
  • Stimulering van persoonlijk leiderschap en zelfvertrouwen 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te horen wat ik voor u en uw bedrijf kan betekenen.


Contact opnemen