+31 (0)6 27110262       sandra.bonestroo@sbconsaletancy.nl
Blog

 

Als men tegen mij zegt dat iemand niet (meer) verandert dan denk ik daar anders over. ‘Kan niet’ ligt volgens mij op het kerkhof en ‘Wil niet’ ernaast. Verandering is, in mijn optiek, een bewuste keuze. En wij hebben allemaal die keuze. Of jij die keuze wílt nemen is aan jou! En als je die keuze niet wilt nemen is dat ook prima.

Als spreker én als beschikbaar directeur binnen DGA-geleid, MKB- of familiebedrijf in de technische sector is voor mij persoonlijk leiderschap heel belangrijk. ‘Persoonlijk leiderschap’ als in persoonlijke en oprechte aandacht voor de medemens maar ook naar zelfverantwoording nemen richting mezelf. 

Daarbij vind ik het van belang om mij, ook, kwetsbaar op te durven stellen. Om daarin mijn angsten in de ogen te kijken. Hoe maak ik anders persoonlijke groei door? Ik ben ervan overtuigd dat ik elke dag leer. Tot aan mijn dood. Ik ben daarin bewust en actief bezig met zingeving, oordeelloosheid, coaching, bewustwording en bewustZijn.

Vanuit eigen ervaring, vanuit mijn eigen vallen én opstaan, kan ik namelijk authentiek spreken, handelen en leiden. Lead by example, so to speak. Die voornoemde facetten doe ik het liefst vanuit mijn gevoel. Vanuit mijn hart en ziel.

Toen ik de oproep zag van zangeres Trijntje Oosterhuis en psychologe Anouk Taytelbaum voor deelname aan de Soulful Mind Sessions van het NPO 2 programma ‘Iedereen verlicht’, werd er bij mij wat aangeraakt. Compleet vanuit intuïtie en vanuit mijn gevoel reageerde ik. Maar ook vanuit angst. Een gevoel dat er bij mij een blokkade zat waar ik doorheen mocht.

Mijn eerste vraag op de mail aan de programmamaker van de NTR, was echter: “Hebben jullie al voldoende deelnemers?” Omdat ik wellicht nog een vluchtweg zocht. Die weg kwam niet. En ik werd geselecteerd voor deelname.

Ben jij benieuwd door welke angst ik heen ben gegaan?

Kijk dan naar het programma ‘Iedereen verlicht’ op NPO 2, elke zondag om 16:25 uur. De herhaling is op zaterdag om 11:50 uur. De verwachting is dat deze uitzending over 3 tot 6 weken (vanaf 3 oktober) zal plaatsvinden. Ik zal Narsingh Balwantsingh, de presentator, nog even vragen welke datum van uitzending het gaat worden en dat laat ik nog weten.

Life happens out of my comfort zone...

Mijn doelstellingen
  • Meer intrinsieke betrokkenheid creëren 
  • Werkplezier vergroten
  • Zelfbewustzijn & zelfverantwoording bewerkstelligen
  • Dat elk mens leert luisteren naar hart en ziel, naar eigen gevoel en daarbij authentiek aan zichzelf blijft
  • Persoonlijke en zakelijke groei en ontwikkeling
  • Rekening houden met de Sustainable Development Goals (SDG's), Maatschappelijk Verantwoord, Circulair en Duurzaam Ondernemen
  • Stimulering van persoonlijk leiderschap en zelfvertrouwen 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te horen wat ik voor u en uw bedrijf kan betekenen.


Contact opnemen