+31 (0)6 27110262       sandra.bonestroo@sbconsaletancy.nl
Sandra Bonestroo

SB CONSALETANCY DAT BEN IK; SANDRA BONESTROO

Wie ben ik? Sandra! Energiek, vrolijk, extravert, intuïtief en recht door zee. Ik reis en fotografeer graag en hou ervan om mensen te inspireren en te motiveren. Bovenal raak ik geïntrigeerd door mensen en hun hart en ziel.


Tijdens werk? Neem ik veel van bovenstaande eigenschappen mee. Het maakt me wie ik ben. Daarbij ben ik een dynamische, ervaren, veelzijdige professional met gepassioneerde en pro-actieve werkhouding. Door mijn helikopterview ben ik in staat een gedegen persoonlijke analyse te maken van uw directie, management en medewerkers. Ik stem af op wat u, uw directie, management en/of uw werknemers belangrijk vinden, behoefte aan en nodig hebben en verzorg zowel life als business coaching. Mijn hands on mentaliteit in combinatie met een analyserende en oplossingsgerichte denkwijze is een tweede natuur geworden. 


ACHTERGROND:

Ruim 12 jaar heb ik voor mijzelf gewerkt bij twee familiebedrijven. Hierbij lag mijn verantwoording bij management, verkoop, marketing, communicatie en promotie. Tijdens deze periode was mijn ultieme doel om op een zo slim en efficiënt mogelijke manier zo veel mogelijk verkoopresultaten en naamsbekendheid te verwerven. Daarbij was de sleutel tot dit succes; netwerken, persoonlijk relatiebeheer en luisteren naar mijn klanten. Daarnaast was ik veel buiten in het veld actief; van de werkvloer tot directieniveau. Niet alleen bezocht ik bestaande dealers en eindgebruikers maar was ook verantwoordelijk voor de acquisitie en de verdere opbouw van een nieuw dealernetwerk door geheel Nederland. Tevens behoorde tot mijn werkzaamheden het onderhouden van contacten met verschillende brancheorganisaties, arbo-inspectiediensten, pers en opleidingscentra.

Leren, leren, leren. Dat heb ik tijdens deze jaren gedaan. Met vallen en opstaan én hard werken is het gelukt om beide bedrijven naar een marktleidende positie te brengen. Ik heb een 'niet l*llen maar poetsen'-mentaliteit en heb geleerd om als vrouw uitstekend mijn mannetje te staan in een mannenwereld. 

Mijn talent, werkervaring, kennis, kunde en passie zet ik in om andere bedrijven te adviseren, te inspireren en te ondersteunen op directie-, management- en operationeel niveau. Mijn kracht is het stimuleren, enthousiasmeren en inspireren van medewerkers van werkvloer- tot directieniveau. Hoe kunnen bedrijven, organisaties en uiteindelijk mensen zichzelf, middels het vergroten van intrinsieke betrokkenheid, zelfbewustzijn en werkplezier naar een (nog) hoger plan tillen! 


VOLG MIJN HART:

BETER GEVALLEN DAN NOOIT GESPRONGEN…
(naar Stef Bos, album: In een ander licht, lied van Petrus)

Alle aspecten waar mijn hart ligt komen met SB Consaletancy samen: vrijheid, zelfstandigheid, omgang met mensen, luisteren naar elkaar, creatief (mee)denken in mogelijkheden, de uitdaging aangaan en aandragen van oplossingen. Werken met klanten die open durven te staan voor opbouwende kritiek, veranderingen en bereid zijn daar samen aan te werken om tot een mooi resultaat te komen.
Meer intrinsieke betrokkenheid? Meer persoonlijk leiderschap?

Wilt u uw (directie)management verbeteren, uw persoonlijk leiderschap, uw werkplezier van u en uw medewerkers vergroten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te horen wat ik voor u en uw bedrijf kan betekenen.


Contact opnemen