+31 (0)6 27110262       sandra.bonestroo@sbconsaletancy.nl
Blog

Hij komt binnen en na de wederzijdse begroeting vraag ik hem hoe het met hem gaat. “Ik verwacht dat ik vandaag bij je ga huilen”, antwoordt hij direct en onomwonden. Ik kijk hem met vragende en enigszins verbaasde ogen aan. “Dat mag hoor”, antwoord ik rustig, “ik huil zo met je mee, het maakt mij niet uit”. We hebben een hele dag afgesproken om een dagdeel hem te interviewen voor zijn websiteteksten en dagdeel twee voor een LinkedIn-training. 

We gaan zitten en een mooi diepgaand gesprek volgt waarin confronterende opmerkingen worden gemaakt en kritische gevoelige vragen worden gesteld uiteraard binnen een respectvolle sfeer. Er wordt een spiegel voorgehouden en uiteindelijk keuzes gemaakt, beslissingen genomen en in actiepunten omgezet. Waarvan een al direct te maken heeft met het schrijven van zijn websiteteksten. 

Aan het eind van de dag nemen we afscheid. “Goh”, zegt hij, “ik ben nog nooit in mijn leven zo open geweest en heb ècht alles gezegd wat ik denk en voel. Ik wist het al tijdens ons eerste telefoongesprek…jij brak wat in mij open…jij raakte mij, jij hebt een gave…”.

Na een maand spreek ik hem telefonisch en hij zegt: “Dankzij jou heb ik daadwerkelijk inzicht gekregen in wat ik wil voor de toekomst”.
#businesscoaching #changemanagement #lifecoaching #missie

Meer intrinsieke betrokkenheid? Meer persoonlijk leiderschap?

Wilt u uw (directie)management verbeteren, uw persoonlijk leiderschap, uw werkplezier van u en uw medewerkers vergroten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te horen wat ik voor u en uw bedrijf kan betekenen.


Contact opnemen